De meest actuele updates van nieuwe evenementen vindt u in onze agenda.

Onze agenda is zojuist voor 2016 bijgewerkt. Er zullen zeker meerdere unieke en mooie evenementen volgen. Let op onze Facebook pagina en natuurlijk, kijk regelmatig op onze site.

Za 24 februari aanvang 20:00uur Karima Skalli met groots concert in Zuiderstrand Theater. KARIMA SKALLI, wanneer spiritualiteit de perfectie omarmt! Zaterdagavond 24 februari 2018. TICKETS HIER BINNENKORT!
Karima Skalli, een stem die alle Arabische harten samengesmeed heeft met haar klassieke, warme en heldere stemgeluid. Het doet terug denken aan vroegere tijden toen de zoetheid en sublimiteit samensmolten met de Arabische muziek. De letters van haar naam worden vaak in goud geschreven als zijnde de vertegenwoordigster van het erfgoed van de Klassieke Arabische muziek.

 

Di 15 november | 20:00 uur|-00:00 uur |Theater de Meervaart  Theater Amsterdam | € 10,00-  tickets
Nationaal Theater Marokko | Ja ou Jab
troupe-du-theatre-national-01-mohamed-el-jem

VR 16 DEC 16 | 20.30 UUR – 22.30 UUR | BLAUWE ZAAL | MEERVAART THEATER | AMSTERDAM | TICKETS
Première Nederland Oum Zarabi . Vrijdag 16 december de Meervaart Amsterdam.
Met deze première zal Oum Zarabi een prachtig concert geven in de Meervaart in Amsterdam.

Deze avond wordt georganiseerd door de Stichting ArteGanza en de stichting Belle Events die zich door middel van gevarieerde en originele kunstvormen inzet om de kracht, de schoonheid en de diversiteit van verschillende bevolkingsgroepen aan een breed publiek te laten zien.
oum 01

 

 

 

 

 

 

 

Welkom bij mij thuis!
Volgende maand begint de Ramadan weer. In 2014 hebben we het initiatief genomen voor ‘Welkom Bij Mij Thuis’. Het idee is simpel: Nodig je buren, vrienden en collega’s uit om gezamenlijk de Iftar bij je thuis te komen nuttigen. Ook dit jaar zullen we wederom onze buren uitnodigen op vrijdag 10 juni  2016 bij ons thuis.
In deze tijd waarin landgenoten met een andere godsdienst of overtuiging steeds meer uit elkaar dreigen te geraken, willen we met dit initiatief juist eenieder met elkaar verbinden. We willen graag onze islamitische landgenoten oproepen om hun deuren open te stellen voor hun buren, vrienden en collega’s. Doen jullie mee?

welkom, agenda

 

 

Vrijheidstour Amsterdam

Stichting Belle Events  is dit jaar betrokken bij de organisatie van de Vrijheidstour in Amsterdam Oost. De Vrijheidstour is een Bevrijdingsdag programma dat in het teken staat van diversiteit.
Collectief Vrijheidstour 2016 Amsterdam Oost bestaat uit de volgende organisaties (kernteam): Connect Initiatieven, Upcycle Connection, Stichting EuroMarokNed, ArteGanza, Belle Events en Netwerk Amsterdamse Helden.

vrijheidstour-5-mei-01-214x300

 

 

Viering van de geboorte van de profeet op 30-01-2016, aanvang 18.30 uur

agenda